Dermatologie sectie hond is geüpdatet

14-12-2017

De sectie voor dermatologie hond is weer helemaal up to date. Verschillende pagina’s zijn van nieuwe inhoud voorzien, en er is een nieuwe pagina over kaalheid bij honden bijgekomen.

Bekijk hier de vernieuwde dermatologie hond sectie.

 

Echografisch en/of internistisch onderzoek

12-12-2017

Bij Sterkliniek Deventer kunt u terecht voor echografisch en/of internistisch onderzoek. Aangeboden door Anne-Marie Reinders en Jenny Buijtels.
Annemarie Reinders heeft zich binnen de diergeneeskunde volledig gespecialiseerd op de echografie en Jenny Buijtels is sinds 2006 Europees erkend internist van gezelschapsdieren (Dipl. ECVIM-CA) en in 2011 gepromoveerd op hormoonstoornissen bij honden.

Lees de folder voor meer informatie.

Team pagina geüpdatet!

08-12-2017

Onze team pagina is weer helemaal up to date! Alle dierenartsen, paraveterinairen en assistentes hebben een biografie op de website geplaatst. Gaat dat zien en kom meer te weten over onze teamleden! Bekijk de teampagina hier.

Konijnenvaccinaties tegen VHD type 2

07-01-2016

Zoals u wellicht via de landelijke media heeft vernomen is er in Nederland sprake van sterfte onder wilde en tamme konijnen als gevolg van de ziekte VHD. Deze ziekte treft helaas zowel gevaccineerde als ongevaccineerde dieren. Het blijkt dat er sprake is van een nieuwe variant waartegen de in Nederland gebruikte vaccins niet werkzaam blijken.

Graag willen wij op de hoogte brengen van de mogelijkheid om uw konijn(en) te laten vaccineren tegen deze nieuwe variant, VHD type 2. Dit vaccin is veilig en geregistreerd in het buitenland wij hebben het inmiddels beschikbaar op onze kliniek.
Voor een optimale bescherming moet het vaccin twee keer gegeven worden met 3 weken tussentijd en geeft het daarna een bescherming van een half jaar.

De kosten voor de vaccinatie bedragen € 15,50 per keer per konijn. Om verdere besmetting te voorkomen vaccineren wij de konijnen op de parkeerplaats bij onze kliniek in de auto.
Mogelijk bent u geïnteresseerd. Wij vragen u dan vooraf even een afspraak te maken: 0570-653000. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor meer informatie.

Voor uitgebreide informatie over het herkennen en voorkomen van deze ziekte verwijzen we u graag naar deze website

Webshop gesloten per 1 januari 2016

06-01-2016

Helaas hebben we moeten besluiten om onze webshop te sluiten. Er was onvoldoende belangstelling voor.