Nieuwsflits

16-06-2018

Nog twee weken om te vaccineren voor niet IBR-vrije bedrijven

Hoewel de informatievoorziening vanuit de GD en ZuivelNL ons de afgelopen maanden meerdere keren zand in de ogen gestrooid heft, komt de datum van verplichte vaccinatie steeds dichterbij. De meeste bedrijven hebben inmiddels gekozen om vrij te worden/blijven via tankmelkcontroles of hebben al gevaccineerd. Mocht u echter nog geen van deze drie opties gekozen hebben dan willen wij u nog eenmaal herinneren dat de uiterste vaccinatiedatum 30 juni 2018 is, en dat u aan een van de programma’s dient deel te nemen.

Taakverdeling binnen het landbouwhuisdierenteam veranderd

Per 1 juni heeft er een wisseling plaats gevonden bij het landbouwhuisdieren team van Dierenkliniek Deventer. Karin neemt een stapje terug binnen het team en gaat zich richten op klinische werkzaamheden. Haar managementstaken worden overgenomen door Sjoerd en Rick.

‘Nadat ik de afgelopen 18 jaar aan het roer van de praktijk heb gestaan, waarvan de laatste 5 jaar in mijn eentje voor wat betreft landbouwhuisdieren, is nu het moment gekomen om een stapje terug te doen. 
Mijn gezondheid dwingt dit af, het is beter als ik iets rustiger aan kan doen en gewone werkdagen ga maken. Ik ben ook heel blij dat er goede opvolging klaar staat. Rick en Sjoerd hebben namelijk aangegeven er erg veel zin in te hebben en ik heb het volste vertrouwen in hen. Ik blijf “gewoon” 4 dagen in de week werken + diensten, maar zal me dus vanaf nu voornamelijk richten op het dagelijkse werk en minder bezig zijn met het managen van de praktijk.’

Karin van Heuven-van Kats

Even voorstellen: Rieneke Brinkman, assistente Landbouwhuisdieren

Naast de wisseling in het management hebben wij sinds kort ook onze eigen assistente landbouwhuisdieren.

Velen van u hebben haar waarschijnlijk al gesproken: Rieneke Brinkman. Van jongs af aan ben ik gek op dieren. Thuis ben ik opgegroeid met koeien, schapen, kippen, honden en katten. Ik woon samen met mijn vriend Koen en hond Nikki. Mijn hobby´s zijn paardrijden, wandelen en ik ben graag in de tuin bezig. Sinds een aantal jaar werk ik met veel plezier bij dierenkliniek Deventer. Binnen de praktijk ben ik de assistent specifiek voor de landbouwhuisdierenartsen en verantwoordelijk voor verschillende ondersteunende taken.

Rieneke zorgt voor de administratieve ondersteuning van dierenartsen, labwerkzaamheden, draagt zorg over onze apotheek en zal na het spreekuur de telefoon opnemen. Ook zal Rieneke overdag de Whatsapp beheren. Let op, de app alleen gebruiken voor niet spoedeisende zaken zoals medicijnbestellingen.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met frisse zin gaan wij de toekomst tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Karin van Heuven-van Kats, Elske van der Mik, Rick Kempener en Sjoerd Malda.