Nieuwsflits rund

04-01-2018

De beste wensen voor het nieuwe jaar!!!

En verder: workshop sonderen en Whatsapp

Wij wensen u, namens het gehele team van Dierenkliniek Deventer, een fantastisch jaar 2018 en alle geluk en gezondheid van de wereld voor u, uw familie en vrienden en uw veestapel uiteraard!

Workshop : “do’s en don’ts van sonderen kalf”:
Op donderdag 11 januari 2018 vindt er een interessante workshop plaats op onze praktijk aan de Smeenkhof: u kunt hier alles leren over het sonderen van kalveren: moet dat wel en zo ja: hoe moet dat dan? Tevens komt een deskundige (mevr. Inge Nijhoving van MSD) met ons discussiëren over de nieuwste inzichten qua biestgift en kalveropfok.

U vertrekt met een presentje, waar uw kalveren blij van worden. U kunt zich opgeven via 0570-657000 of kkats@dierenkliniekdeventer.nl. Let wel op en wees er snel bij: de workshop zit al bijna vol. (Bij voldoende belangstelling zal er nog een datum worden geprikt)

Whatsapp voor de Landbouwhuisdieren:
Vanaf 1 januari kunt u door middel van een appje op een makkelijke manier eenvoudige vragen aan ons stellen of medicijnen bestellen. U krijgt op de 1e werkdag van het nieuwe jaar een appje van ons ter introductie. Dit gaat via een verzendlijst en is dus geen “praatgroep”. Dit om te voorkomen dat u steeds appjes ziet van andere veehouders. Let op: wij zullen deze telefoon maar op een aantal momenten per dag bekijken: vaak ’s morgens tijdens het spreekuur, meestal tussen de middag en nog een keer aan het einde van de middag. Het is namelijk door onze werkzaamheden niet mogelijk om 24 uur per dag de telefoon in de gaten te houden en te antwoorden. Voor de zaken die niet kunnen wachten en zeker voor spoedvisite’s kunt u beter niet appen, maar gewoon bellen met 0570-657000! Hopelijk kunt u deze service waarderen en gaat de communicatie tussen veehouder en dierenarts zo weer een stapje de moderne tijd in.

Ontvangt u in de eerste week van januari geen app van ons? Dan hebben wij blijkbaar niet uw goede mobiele nummer: neem contact met ons op om uw 06 nummer door te geven!

Krijgt u wel een app? Sla dan de afzender op in uw contacten, zodat wij u hierna door middel van een verzendlijst een berichtje kunnen sturen. Als u ons niet in contacten opslaat, komen de appjes nl niet aan.

Heeft u verder nog tips voor ons qua service of verbeterpunten? Laat het ons weten, dan kunnen we er iets aan doen indien mogelijk…. (het is helaas onmogelijk om te stoppen met facturen te sturen in de toekomst, haha…)

Met vriendelijke groet,

Karin van Heuven-van Kats, Elske van der Mik, Rick Kempener en Sjoerd Malda.