Ter info: vervangende dierenartsen

25-11-2014

Beste veehoud(st)ers,

dkd_49 Sjoerd Malda is vanaf 1 juli 2013 werkzaam bij onze Dierenkliniek Deventer als geborgde rundveedierenarts (UDN=1103692).
dkd_52 Jorien Druijf is vanaf 1 juli 2014 werkzaam bij onze Dierenkliniek Deventer als geborgde rundveedierenarts (UN=1002114). Zij vervangt Ruben Tolboom, die onze praktijk heeft verlaten.

Toelichting:

Bovenstaande teksten hebben destijds ook al onderaan de facturen in respectievelijk juni 2013 en juni 2014 gestaan. Tevens is er een schriftelijk exemplaar verstuurd naar uw adres destijds. De controleur van IKB of Qlip kan nu vragen u deze teksten te tonen, vandaar dat we dit document op onze website hebben geplaats. Hier kunt u het altijd opzoeken en eventueel uitprinten. Het is dus niet nodig om de 1-op-1-overeenkomst aan te passen, behalve als Ruben Tolboom de verantwoordelijke dierenarts was en de overeenkomst had ondertekend. Op deze bedrijven zijn de betreffende overeenkomsten reeds vervangen door nieuwe exemplaren.

U kunt het bestand hier downloaden en uitprinten (.pdf).