Nieuwsflits oktober – gratis kalverbodywarmer

06-10-2014

Aangezien we al weer in het najaar zijn beland, vinden wij het een goed idee ons alvast op de koude winter voor te bereiden. Vandaar dat wij de volgende actie hebben bedacht:

U krijgt eenmalig een gratis bodywarmer, wanneer u de komende maanden uw drachtige koeien of vaarzen laat vaccineren met Rotavec om zo betere biest met meer afweerstoffen te krijgen tegen kalverdiarree (rota, corona en coli). Hieronder een link met een interessant informatiefilmpje hierover:

Effydral

Tevens geven we u bij de aankoop van een grote doos Effydral (electrolytenmix 6×8 tabletten) een gratis kalverbodywarmer mee. Tevens bieden wij u tijdelijk 20% korting op deze uitstekende electrolytenmix. Meer informatie over het produkt Effydral kunt u vinden via deze link.

Bent u enthousiast over onze mooie bodywarmers en wilt u dat meer kalfjes er warm bij liggen deze winter? U kunt ze bij ons aanschaffen voor het bedrag van €25,-.
(Actie duurt tot 31 december 2014 en zolang de voorraad strekt, dus op=op)