Vertrek Ruben Tolboom

15-06-2014

Na 12 jaar als dierenarts voor de dierenkliniek (en zijn/haar veehouders) te hebben gewerkt heeft Ruben besloten het roer om te gooien. Per 1 mei is hij gaan werken voor een internationaal opererende farmaceut: Boehringer Ingelheim. Dit bedrijf is met name bekend van zijn grote kennis op het gebied van pijnstilling en vaccinaties. Doel is dat Ruben hier gaat helpen bij de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, en uitleg aan dierenartsen gaat geven over de praktische toepasbaarheid ervan.

Maar voor het zover is natuurlijk een gepast afscheid: een grote feesttent in de achtertuin met broodjes beenham en een drukbezochte bar. Bijna 300 veehouders, vrouwen van- en collega dierenartsen waren aanwezig. Na een korte speech van heer Tolboom zelf kwam ook aan deze avond een eind. Namens iedereen ván en ín de praktijk willen we je nog een keer bedanken Ruben: het ga je goed en succes met je nieuwe baan!

ruben_1

ruben_2