Dierenkliniek Deventer organiseert klankbordgroep voor veehouders

26-11-2013

Onlangs heeft de Dierenkliniek een lunchbijeenkomst georganiseerd waarbij 10 melkveehouders uitgenodigd waren om over de dienstverlening van de praktijk te praten. Onderwerpen die aan de orde kwamen waren:de kwaliteit van de evaluaties van de gezondheidsplannen in 2013, de (digitale) communicatie naar de veehouders en het meelopen van stagiaires. Verder is gevraagd welke kansen deze veehouders zagen voor de praktijk op melkveebedrijven in de nabije toekomst.

IMG_3956

Het gesprek verliep in een open sfeer, waarbij  veel interactie was tussen de veehouders en de aanwezige dierenartsen (Bert, Karin en Ruben).  Met deze bijeenkomst heeft de praktijk veel aanknopingspunten gevonden om de dienstverlening nog verder te verbeteren.

We zullen deze klankbordbijeenkomsten dan ook twee keer per jaar gaan organiseren met een wisselende samenstelling van veehouders.

IMG_3958