Uitnodiging Klauwgezondheid en pijnstilling

02-10-2013

Leerzame en praktische studiedag op 29 oktober 2013

Welke nieuwe inzichten zijn er op gebied van klauwen? Wanneer is alleen bekappen voldoende en wanneer moet ik een pijnstiller toedienen? En welke dan en hoe vaak? Kan ik met pijnstiller geld verdienen? Op nog veel meer van uw vragen krijgt u een antwoord en worden er praktische tips gegeven naast een koe in de klauwbekapbox.

Programma

10.00 – 12.00 uur
Theorie: presentaties i.s.m. Vetvice en Merial

12.00 – 12.45 uur
Lunch

12.45 uur
Vertrek naar bedrijf (met eigen auto)

13.00 – 16.00 uur
Praktische sessie verzorgd door Vetvice op bedrijf van Rudie en Marjan Stegink-Haarman, Looweg 62a te Bathmen (inclusief rondleiding nieuwe jongveestal).

Locatie
Dierenkliniek Deventer, Smeenkhof 12,7429 AX Deventer (Tel. 0570-657 000)

Kosten
€ 75 voor hele dag inclusief koffie en lunch (normaal kost een cursus van Vetvice al snel het dubbele: dus unieke kans)

Let op: maximaal 12 plaatsen, dus vol=vol. Graag snel aanmelden dus… (in ieder geval voor 23 oktober) via 0570-657000 of kkats@dierenkliniekdeventer.nl.

Georganiseerd door: Dierenkliniek Deventer in samenwerking met Vetvice en Merial BV

Vetvice levert praktische en betrouwbare kennis uit wetenschap en praktijk over rundveehouderij. Ze presenteren kennis op actieve en interactieve wijzes, met veel praktijkmateriaal en met een focus op praktijktoepassingen. De missie van Vetvice is: “Consumenten van onze producten moeten de kennis direct kunnen en willen toepassen” Merial is een wereldwijde toonaangevende door innovatie gedreven onderneming op het gebied van diergezondheid met expertise in veterinaire farmaceutische producten en vaccins voor zowel gezelschapsdieren als voor landbouwhuisdieren

Merial is een wereldwijde toonaangevende  door innovatie gedreven onderneming op het gebied van diergezondheid met expertise in veterinaire farmaceutische producten en vaccins voor zowel gezelschapsdieren als voor landbouwhuisdieren

vetvice_merial