Wij zitten op Facebook!

17-01-2013

Vanaf nu zit Sterkliniek Dierenartsen Deventer (Dierenkliniek Deventer) op Facebook!

Wij zitten op Facebook

“Ik vind mijn eigen persoontje niet zo interessant”………

En daar zijn we! Eindelijk ook Sterkliniek Dierenartsen Deventer met Facebook in de lucht!
De eerste de beste paraveterinair die ik vroeg om te assisteren met Facebook antwoordde enthousiast; “Ja leuk, daar heb ik zin in!”.
Op mijn vraag waarom ze zelf niet meer zo actief was op Facebook antwoordde ze: Ach, ik vind mijn eigen persoontje niet zo interessant en boeiend, maar leuke items over dieren en de dierenkliniek verzamelen dat is pas leuk!!”.

Dat was natuurlijk de perfecte start voor onze Facebook pagina. Wij hebben er zin in!

Met een enthousiast team zullen we geregeld updates plaatsen over interessante praktijkgevallen, filmpjes door ons gemaakt, prijsvragen, nieuws uit de praktijk en alles wat we verder interessant vinden voor iedereen…

Wij hopen dat jullie ons massaal zullen “liken” Alvast dank voor jullie vertrouwen!

Jullie kunnen ons direct via de onderstaande button liken:

Door deze link te volgen kom je op onze Facebook pagina.

 

Vriendelijke groeten, namens alle aanwezigen van Dierenkliniek Deventer, Henk Pott

Terug naar nieuwsoverzicht