Sluiting locatie Holten

12-12-2012

Sinds jaren bestaat er de mogelijkheid om, met uw huisdier, de dierenarts te bezoeken op de locatie aan de Larenseweg 54 in Holten. U heeft daar in de afgelopen jaren ook gebruik van gemaakt en hopelijk naar tevredenheid.

Vanaf 1 januari 2005 is de oorspronkelijke praktijk opgegaan in het grotere geheel van de Dierenkliniek Deventer en is het functionele karakter veranderd in een dependance- functie van de “grote” kliniek in Colmschate. Dit omdat de huidige stand der diergeneeskunde hogere eisen stelt aan kwaliteit zowel op het gebied van aangeboden diensten maar ook op het gebied van verantwoord werken en rekening houdend met gezondheid van bezoekers, huisdieren en medewerkers.

Om die reden verdween o.a. de mogelijkheid voor het maken van röntgenfoto’s en het doen van operaties onder optimale condities en werd het een servicepunt voor normale consulten. Het sociale karakter bleef behouden en vele mensen hebben er hun verhaal kunnen doen en een luisterend oor en begripvolle mensen getroffen.
Door een verandering in de samenstelling van de directie van Dierenkliniek Deventer op 1 juli 2011 is er echter een situatie ontstaan die heeft geresulteerd in de opzegging van de huur van het pand aan de Larenseweg 54 vanaf 1 januari 2013.

Velen van u hebben inmiddels ook al wel eens een bezoek gebracht aan onze kliniek aan de Holterweg (eigenlijk officieel Smeenkhof) in Colmschate, maar Holterweg schept wat meer een band.
Het hele team van Dierenkliniek Deventer, zouden u heel graag onze service blijven bieden vanaf onze kliniek in Colmschate, die tot de mooiste en best georganiseerde kwaliteitsklinieken van Nederland mag worden gerekend. Niet voor niets behoren we tot de organisatie van “Sterkliniek dierenartsen” die hun kwaliteit zowel op organisatorisch als kennisniveau aantoonbaar op peil houden. Meer informatie daarover is te vinden op www.sterkliniek.nl

In ieder geval bedanken wij u voor het vertrouwen dat u in ons had in Holten en hopen op een vervolg daarvan in de toekomst op de kliniek in Colmschate. U bent van harte welkom.

Wij wensen u allen een goede feestmaand met gezellige dagen en een (dier)vriendelijk 2013 toe.

Het team van Dierenkliniek Deventer

 

Terug naar nieuwsoverzicht