Succesvolle open dag

16-10-2012

Een succesvolle open dag op 06-10-2012

Op 6 oktober hebben wij een zeer geslaagde open dag beleefd, waarbij ongeveer 500 mensen een kijkje kwamen nemen achter de schermen van onze kliniek.

De speurtocht in onze kliniek leidt via de film van een lebmaagoperatie bij een koe, langs de gebitsunit naar de röntgen afdeling, het laboratorium en zo verder door de hele kliniek. In de behandelruimte hingen foto’s van de voorbereiding van een operatie, in de operatie kamer zelf stond een opstelling om uit te beelden hoe er tijdens een operatie gewerkt wordt. Via de honden opname en de kattenopname werd de speurtocht afgesloten met het knuffeldieren spreekuur.

Na de speurtocht en het schminken tot hond of kat kon de dorst worden gelest met een kopje koffie, koek voor de volwassenen en ranja met spekjes voor de kinderen. Terwijl de ouders konden na praten, werd er door de kinderen flink gesprongen op het springkussen.

Uitslag speurtocht

De hoofdprijs is gewonnen door de 4-jarige Faya Denneboom, ze had bijna alle vragen goed, zelfs de hoeveelheid kluifjes in de pot. Ze heeft de playmobil dierenkliniek gewonnen.
De 2 troostprijzen zijn gewonnen door de 7 jarige Thomas Kapper en Esmee Palyama, ze hebben een ook playmobil pakket gewonnen.

Wij als medewerkers van Dierenkliniek Deventer hebben de open dag als succesvol ervaren en hopen dat wij u een volgende keer weer mogen verwelkomen in onze kliniek.

Terug naar nieuwsoverzicht