Open dag Dierenkliniek Deventer – 6 oktober

11-09-2012

Altijd al eens achter de schermen bij de dierenarts willen kijken? Nieuwsgierig naar de operatiekamer, het laboratorium of de apotheek?? Op 6 oktober 2012 krijgt iedereen de kans om Dierenkliniek Deventer helemaal te ontdekken!

Dierenkliniek Deventer is een grote praktijk waar zowel dierenartsen voor gezelschapsdieren (honden, katten, konijnen etc.) als voor landbouwhuisdieren (koeien, paarden etc.) werken. Een twintigtal paraveterinairen assisteert hun hierbij. Op de praktijk is veel mogelijk. Er is een uitgebreid laboratorium waar bloed, urine en ontlasting gelijk onderzocht kan worden. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om een diagnose te stellen door het digitale röntgenapparaat en de aanwezigheid van Echo X op dinsdag en donderdag. Om zieke dieren te behandelen hebben we een grote operatiekamer met twee operatietafels, een honden- en een kattenopname en een behandelruimte.

De deuren gaan van 13.00 tot 17.00 uur open en door middel van een speurtocht kunnen ook de kleinste dierenvrienden alles te weten komen over wat de dierenarts kan en hoe de praktijk eruit ziet. Tevens kunnen zij hun favoriete knuffel meenemen om na te laten kijken op het knuffeldierenspreekuur. Er zal op deze dag een springkussen zijn en diverse demonstraties.

U kunt ons vinden op de Smeenkhof 12 te Colmschate. Onze praktijk doet hiermee mee aan de landelijke open dag voor dierenartsen, zie hiervoor ook www.dierenarts.nl/opendag. De toegang is geheel gratis. U bent van harte welkom op onze open dag!!

Hier vindt u een routebeschrijving naar de Smeenkhof 12.

Terug naar nieuwsoverzicht