Een nieuwe start voor Dierenkliniek Deventer

01-07-2011

Met ingang van 1 juli 2011 is de samenwerking met collega Minnema beëindigd. Verschil van inzicht over de praktijkvoering heeft ons tot dit gezamenlijke besluit gebracht.

Het team gezelschapsdierenartsen van Dierenkliniek Deventer dat vanaf 1 juli voor u klaar blijft staan bestaat uit Henk Kooi, Henk Pott, Enne Kwant, Freya van Koten-ten Siethoff, Ina Berndes en Annemarie Reinders.

De werkzaamheden op de Hoge Hondstraat 115 zijn vanaf 1 juli 2011 door Dierenkliniek Deventer gestaakt. Wij gaan door met onze praktijk aan de Smeenkhof 12 in Deventer-Colmschate en met onze vestiging aan de Larenseweg 54 te Holten. Door verruiming van onze openingstijden (waaronder de zaterdagochtend) denken wij deze verandering goed op te kunnen vangen. Vanzelfsprekend zijn alle eigenaren die eerder de Hoge Hondstraat bezochten nu van harte welkom op onze hoofdlocatie aan de Smeenkhof 12 te Deventer.

Terug naar nieuwsoverzicht