Proteq Dier & Zorg keert behandelkosten direct uit aan dierenarts.

29-09-2010

Proteq Dier & Zorg, een ziektekostenverzekering voor huisdieren, gaat dit najaar behandelingskosten direct uitkeren aan de dierenarts. Klanten hoeven de nota niet meer voor te schieten om deze vervolgens naar de verzekeraar op te sturen. Het eventueel niet verzekerde gedeelte incasseert Proteq bij de klant. Proteq is hiermee de eerste Nederlandse huisdierenverzekeraar die dit systeem hanteert.

De dienstverlening is kosteloos als gevolg van de schaalgrootte en de besparingen die Proteq realiseert in administratieve processen. Dierenkliniek Deventer heeft zich aangemeld voor deze service zodat alle Proteq Dier & Zorg verzekerden binnenkort niet meer hoeven af te rekenen aan de balie.

Voor meer informatie over Proteq Dier & Zorg bezoek deze pagina.

Terug naar nieuwsoverzicht